FINANSIERING

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig ett flexibelt och smidigt båtlån. Du kan låna upp till 80 procent av båtens värde och betala resterande kontant eller byta in din gamla båt. Lånesumman delas upp i flera avbetalningar som fördelas över en viss period och betalas tillbaka med ränta och avgifter.Du kan lösa lånet i förtid eller göra extra amorteringar utan kostnad. Kontakta oss för en offert.

SWEBOAT

Som båtägare vill du känna trygghet när du är på sjön. På samma sätt vill du givetvis känna trygghet när det gäller köp eller service av båten, motorn eller utrustningen. För att göra din båtaffär tryggare är vi medlem i Sweboat. Sweboat är båtbranschens intresseorganisation. Deras målsättning är att främja och värna om båtlivet. För medlemskap krävs en fast och väletablerad organisation med verksamhet inom tillverkning, försäljning eller service av branschens produkter. Det grundläggande kravet för att få bli medlem i Sweboat är seriositet. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet.

FÖRSÄKRING

När såg du över din båtförsäkring senast? Båten är till för njutning och avkoppling. Skulle det oförutsedda hända är snabb skadereglering av yttersta vikt. Vi hjälper dig gärna med att teckna en bra och prisvärd försäkring. Svedea Båtförsäkringar – Motorbåt Svedea Båtförsäkring – Segelbåt